Feesten en activiteiten

Hier vind je de belangrijkste activiteiten voor leerlingen van Het Hofpark op een rij. Je hoort hier meer over via de leraar of ondersteuner in de klas.

Sinterklaas en kerst

We vieren Sinterklaas met de kinderen. In de bovenbouw trekken we lootjes. Ook met kerst zijn er speciale activiteiten. We vragen hiervoor een ouderbijdrage van € 25. Ook als je deze niet kunt of wilt betalen, doet je kind gewoon mee.

Kinderboekenweek

Ieder jaar besteden we aandacht aan de Kinderboekenweek. Deze vindt plaats van 29 februari t/m 25 mei.

Sportactiviteiten

Onze leerlingen kunnen meedoen aan de sponsorloop, interne en externe sportdagen en buitenschoolse activiteiten zoals de avondvierdaagse. Daarnaast zijn er elk jaar momenten waarvoor we belangstellenden uitnodigen. Bijvoorbeeld voor de afsluiting van het project Special Heroes Art in theater Gigant in Apeldoorn.

Schoolreis en schoolkamp

Elk jaar gaan de jongere groepen een dag op schoolreis. De eindgroepen gaan op schoolkamp. Hoe lang en waar naartoe is afhankelijk van de mogelijkheden van de groep. De begeleiders zoeken een bestemming. Ze letten met name op goede huisvesting, voeding en veilig vervoer. Je hoort hier op tijd meer over. We vragen hiervoor een bijdrage van maximaal € 75. Ook als je deze niet kunt of wilt betalen, gaat je kind gewoon mee.

Er is er één jarig

De groepsleerkracht of de ondersteuner vertelt je meer over wanneer de verjaardag van een meester of juf wordt gevierd. Jarige kinderen kunnen trakteren in de klas, het liefst gezond.