Talentenlab

Op onze school hebben we een talentenlab waar kinderen aan de slag gaan met het vak Blink. Blink is een innovatieve lesmethode die kinderen stimuleert om zelfstandig en onderzoekend te leren. Door middel van praktische opdrachten en uitdagende projecten ontdekken kinderen hun eigen talenten en leren ze deze in te zetten om complexe vraagstukken op te lossen.

In het talentenlab worden kinderen uitgedaagd om hun eigen idee├źn te bedenken en te presenteren. Zo leren kinderen hoe ze moeten onderzoeken, hier zelf kritisch over na te denken en hiermee aan de slag te gaan.

Naast het ontwikkelen van vaardigheden gericht op de praktijk, leren kinderen in het talentenlab ook samenwerken, communiceren, kritisch denken en reflecteren op hun eigen werk. Dit alles bereidt de kinderen voor op de uitdagingen van de toekomst.

We zijn trots op ons talentenlab en de mogelijkheden die het biedt aan onze leerlingen. Het is een plek waar ze hun eigen talenten kunnen ontdekken en ontwikkelen en waar ze worden gestimuleerd om zichzelf uit te dagen en te groeien.