Ons team

Ons enthousiaste en bevlogen team is gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen met psychiatrische problematiek. Het team bestaat uit zo’n vijftien gespecialiseerde groepsleerkrachten, zes leraarondersteuners, een conciërge, een administratief medewerker, een vakdocent bewegingsonderwijs en een autisme-/gedragscoach. Daarnaast zijn er twee intern begeleiders, een gedragswetenschapper, psychodiagnostisch medewerker, schoolmaatschappelijk werker, teeamleider en een directeur voor de locatie werkzaam. Logopedie en fysiotherapie worden door een externe partner binnen de school aangeboden.

Wij werken op locatie intensief samen met at.groep Zorg. Medewerkers van at. groep Zorg zijn werkzaam binnen de school i.v.m. individuele coaching van leerlingen, speltherapie, psycho-motore therapie en/of psycho-educatie. Deze inzet verloopt via een zorgindicatie vanuit CJG (Centrum voor Jeugd en Gezin).

Om ervoor te zorgen dat we leerlingen blijven bieden wat ze nodig hebben, doen we veel aan scholing van onze medewerkers. Dat doen we via persoonlijke ontwikkelbudgetten, teamscholing, collegiale consultatie, intervisie en indien gewenst (beeld)coaching.